Det er med stor fornøjelse, at vi har åbnet vores nye udstilling om Christianshavns 400 års begivenhedsrige historie, fra  Christians 4.s grundlæggelse og hele vejen frem til i dag.

Historien bliver bragt til live med genstande fra Christianshavn og beretninger fra de folk, som har levet og skabt denne foranderlige bydel. Mere information om udstillingen kan findes her.

Et besøg på Bank- og Sparekassemuseet er et kig ind i 1800-tallets bankvæsen. Museet giver dig indblik i en tid, hvor bankerne fik større og større betydning i den danske og internationale finansverden.

Du bydes indenfor i Privatbankens første direktør C.F. Tietgens kontor, hvor du kan lære en af Danmarks betydeligste finansmænd bedre at kende. Med originale genstande fra det 19. århundrede præsenterer museet bankindustrien samt bankmandens liv og arbejde.

Der gratis adgang og mulighed for rundvisning med grupper.
Udfyld kontaktformularen her, for at få booket en tid.

Takket være økonomisk støtte fra Nordea-fonden er udstillingen etableret med bistand fra Historie og Kunst, Københavns Museum i Københavns Kommune.